spat

Everest

Everest 35mm Magnetic Film Recording - označenie pre LP platne, pri ktorých bol ako Master použitý 35mm analógový filmový magnetický pás.

Základný materiál 35mm magnetická fólia je päťkrát silnejšia ako bežné nahrávacie pásy. Táto hrúbka umožňuje záznam s mimoriadne vysokou intenzitou zvuku a umožnuje nahrať až tri kanály, z ktorých každý je rovnako široký ako štandardné ¼ nahrávacie pásy. Vďaka tejto šírke je možné vyrobiť stereo nahrávky, v ktorých obvyklý šum na pozadí nie je počuteľný. Ďalšou výhodou 35mm filmového pásu je to, že vodiace dierky na okraji poskytujú plynulosť pohybu, ktorý znižuje kolísanie a chvenie na absolútne minimum. Filmový pás má ďalšiu výhodu v jeho veľkej pevnosti v ťahu.

Na základe rozsiahlych skúseností v oblasti zvuku vo filmoch, Belock Instrument (divízia Everest) požiadal výrobcu Westrex Corporation postaviť špeciálne zariadenie vyhovujúce požiadavkám. Toto zariadenie zahŕňa aj použitie špeciálnych záznamových hláv, ktoré poskytujú kompletný širokopásmový frekvenčný rozsah. Technológia Everest prostredníctvom pokročilých procesov a zariadení je schopná preniesť všetky záznamy priamo z 35 mm masteru na záznamové hlavy. Pre udržanie vysokej kvality zvuku je pri každom zázname požité rovnaké zariadenie kdekoľvek na svete.

everest-01.jpg


everest-04.jpg
everest-02.jpg

everest-03.jpg

Dnes je 19.apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel
+421 910 604 208
Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.
Súhlasíte s ich uložením? Viac informácií